Jurist incasso Berghem

Incasso. U zit er niet op te wachten, maar als schuldeiser wilt u wel geld zien. Wat nu als de schuldenaar niet betaalt? U zou een betalingsregeling kunnen treffen, maar daartoe bent u niet verplicht. Daarbij speelt een rol dat de lonen van uw medewerkers en de huur van uw bedrijfspand op tijd moeten worden betaald. U zou ook stil kunnen zitten en hopen dat het vanzelf goed komt. Die afweging kunt u zelf het beste maken.

Incassojurist

Kiest u toch voor incasso, kies dan voor Kasdiran Juristen. Wij zijn als incassojurist ook actief voor bedrijven in de regio Berghem. Met jarenlange proceservaring hanteren wij een effectieve werkwijze om uw geld te incasseren. In onze aanpak worden verweren met juridische argumenten weerlegd en worden procedures bij de rechter resultaatgericht gevoerd. Wij hanteren korte communicatielijnen en laten ons alleen leiden door uw belang.

No cure no pay

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening, dat incassozaken ‘no cure no pay’ worden behandeld. U hoeft ons dus niet te betalen als wij het geld niet weten te innen. Wordt het geld wel geïnd, dan worden de kosten door de wet of rechter bepaald. Bovendien worden de kosten op de schuldenaar verhaald. Zo hoeft incasso u niets te kosten.

Contact

Heeft u een incassogeschil? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@kasdiran.com of 0412-484256.